DAVID HALLER

Dan Stevens David is een gepijnigde, jonge man die als kind met schizofrenie werd gediagnosticeerd. Davids aangenaam verdovende ziekehuisroutine wordt volledig op zijn kop gezet door de oogverblindend mooie nieuwe patiënte Syd. Een patiënte die denkt dat hij niet schizofreen is, maar een krachtige mutant.David is een gepijnigde, jonge man die als kind met schizofrenie werd gediagnosticeerd.
Davids aangenaam verdovende ziekehuisroutine wordt volledig op zijn kop gezet door de oogverblindend mooie nieuwe patiënte Syd. Een patiënte die denkt dat hij niet schizofreen is, maar een krachtige mutant.

SYDNEY “SYD” BARRETT

Rachel Keller De zelfstandige en slimme Syd gebruikt haar scherpe maar prikkelbare eigenschappen om haar beschadigde hart te beschermen. Ookal loopt ze hierdoor meer risico, ze gelooft nog steeds in een goede afloop.De zelfstandige en slimme Syd gebruikt haar scherpe maar prikkelbare eigenschappen om haar beschadigde hart te beschermen.
Ookal loopt ze hierdoor meer risico, ze gelooft nog steeds in een goede afloop.

MELANIE BIRD

Jean Smart Therapeute Jean Smart gebruikt haar pienterheid en onconventionele methoden om grenzen te verleggen. De verzorgende, maar veeleisende Ms. Bird, zo wordt ze genoemd door haar meest dierbaren, gaat tot extremen haar levenswerk 'de anderen' te beschermen.Therapeute Jean Smart gebruikt haar pienterheid en onconventionele methoden om grenzen te verleggen.
De verzorgende, maar veeleisende Ms. Bird, zo wordt ze genoemd door haar meest dierbaren, gaat tot extremen haar levenswerk 'de anderen' te beschermen.

AMY HALLER

Katie Aselton David's oudere zus Amy maakte vanaf het begin mee hoe de mentale problemen van David, familie, haar ouders en relaties in de weg zaten. Ze worstelt met de gedachte dat haar pessisisme en aversie voor risico is veroorzaakt door haar jeugd, of dat het in haar aard zit.David's oudere zus Amy maakte vanaf het begin mee hoe de mentale problemen van David, familie, haar ouders en relaties in de weg zaten.
Ze worstelt met de gedachte dat haar pessisisme en aversie voor risico is veroorzaakt door haar jeugd, of dat het in haar aard zit.

PTONOMY WALLACE

Jeremie Harris Als pragmaticus met enorm droge humer is Ptonomy de soort leider die je blind zou volgen. Helaas zorgt zijn fotografische geheugen in combinatie met zijn gave om gedachten te lezen ervoor dat hij een grote last draagt: hij neemt andermans trauma's over. En die gaan nooit meer weg.Als pragmaticus met enorm droge humer is Ptonomy de soort leider die je blind zou volgen.
Helaas zorgt zijn fotografische geheugen in combinatie met zijn gave om gedachten te lezen ervoor dat hij een grote last draagt: hij neemt andermans trauma's over. En die gaan nooit meer weg.

KERRY LOUDERMILK

Amber Midthunder Kerry is een echte aanpakker. Ze is de persoon die nooit tevreden is, ze gaat altijd door naar de volgende opdracht. De wilskracht ontbreekt het haar nooit om je te vertellen wat ze denkt. Niets houdt haar tegen, aan het einde van de dag weet ze dat ze boven iedereen uit zal torenen.Kerry is een echte aanpakker.
Ze is de persoon die nooit tevreden is, ze gaat altijd door naar de volgende opdracht. De wilskracht ontbreekt het haar nooit om je te vertellen wat ze denkt. Niets houdt haar tegen, aan het einde van de dag weet ze dat ze boven iedereen uit zal torenen.

CARY LOUDERMILK

Bill Irwin Als tegengewicht van Kerry, is de briljante geneticus Cary rustig en ingetogen. Op het eerste gezicht zou je hem verlegen inschatten. Maar als je hem eenmaal leert kennen, is hij een grappige, spontane en moedige man die op zou komen voor iedereeen van wie hij houdt.Als tegengewicht van Kerry, is de briljante geneticus Cary rustig en ingetogen.
Op het eerste gezicht zou je hem verlegen inschatten. Maar als je hem eenmaal leert kennen, is hij een grappige, spontane en moedige man die op zou komen voor iedereeen van wie hij houdt.

LENNY BUSKER

Aubrey Plaza David´s vriendin Lenny is een onmogelijke optimist. Met een verleden bomvol alchohol- en drugsmisbruik denkt ze toch te weten dat haar leven ooit de goede kant op zal gaan.David´s vriendin Lenny is een onmogelijke optimist.
Met een verleden bomvol alchohol- en drugsmisbruik denkt ze toch te weten dat haar leven ooit de goede kant op zal gaan.

OLIVER BIRD

Jemaine Clement Melanie's echtgenoot Oliver is een briljante wetenschapper met een voorliefde voor de goede oude tijd. Hij besteedt zijn tijd het liefst met een goed glas whisky, poëzie en jazzmuziek.Melanie's echtgenoot Oliver is een briljante wetenschapper met een voorliefde voor de goede oude tijd.
Hij besteedt zijn tijd het liefst met een goed glas whisky, poëzie en jazzmuziek.